Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

International flytning

Holger Danske Flytteforretning blev stiftet for mere end 40 år siden, og helt op til i dag har vi levet videre på den succes, firmaet har været siden etableringen. Nøgleordene er kvaliteten, konkurrencedygtige priser og service i topklasse – både når det gælder international flytning, privatflytning og flytning for erhverv.

​​

International flytning med høj kvalitet

Vi har i mange år håndteret flytninger i en lang række store og små byer i udlandet. Både flytninger fra Danmark, fra udlandet og mellem lande uden for den danske grænse.

Vi er i besiddelse af alt nødvendigt køretøj og grej, ligesom vores flyttefolk naturligvis har den rigtige flytteuddannelse bag sig. Det sikrer en effektiv flytning, hvor du kan være sikker på, at ejendelene er i gode hænder, uanset hvor mange kilometer de skal transporteres.

​​

Kontakt Holger Danske Flytteforretning vedrørende international flytning

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os allerede i dag på telefon 38 38 50 50, så vi kan tage en snak om, hvordan vi hos Holger Danske Flytteforretning bedst kan hjælpe med din internationale flytning.

​Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne