Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flytning af tunge genstande

Dårlig ryg, sygemeldinger og fysiske gener generelt. Vi ved alle, hvor skadeligt det kan være at flytte meget tunge genstande, fordi de færreste er vant til det, og fordi de færreste ved, hvordan man flytter tunge genstande mest skånsomt.

​​

Flytning af tunge genstande i København, på Sjælland, Jylland og i udlandet

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi den fornødne viden og erfaring samt det nødvendige udstyr til at håndtere selv meget besværlige flytninger.

Vi har flyttelift og hejs til at klare såvel orgel som pengeskab og andre specialgenstande. Dermed skal I ikke bekymre jer om, at jeres egne medarbejdere får skader, men kan trygt overlade det hele til professionelle fagmænd. Det sikrer en effektiv flytning af tunge genstande, uanset hvor i landet eller udlandet det måtte være.

​​

Det bedste arbejdsmiljø

Hos Holger Danske Flytteforretning har vi fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og det betyder, at vi vægter netop sikkerheden højt. Derfor benytter vi blandt andet lifte, der kan transportere inventar op til 10. sals højde på ydersiden af bygningen.

Dermed skånes vores medarbejdere mest muligt, hvilket sikrer en bedre håndtering af opgaverne generelt, når det drejer sig om flytning af tunge genstande for virksomheder.

​​

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne