Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bliv ringet op af Holger Danske i dag

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Erhvervsflytning & Virksomhedsflytning

Vælger du en erhvervsflytning med Holger Danske Flytteforretning A/S, får du opgaven håndteret af et flyttefirma, der har stor erfaring inden for erhvervsflytning.

Går jeres virksomhed og tænker på en erhvervsflytning, eller har i flytteplaner nu eller på et senere tidspunkt, står vi altid klar med konsulentbistand og hjælp til at fastsætte budgetter, tidsplaner og specielle løsninger inden for jeres erhvervsflytning. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.

Specialister i Erhvervsflytning & Virksomhedsflytning

Vi tilknytter altid en personlig konsulent til jeres virksomhed, som følger jer i hele flytteprocessen således, at alle aftaler bliver overholdt.

Flytning - Totalløsning

Hvis vi aftaler en totalløsning inden for erhvervsflytning, f.eks. ved domicilflytninger, står vi for al logistik.
Vi emballerer og pakker alt i flyttekasser, afmonterer inventar og udfører hovedrengøring, hvis I ønsker det. Flyttelæsset transporteres til virksomhedens nye adresse, og vi sætter alt på rette plads – efter jeres anvisning eller plantegninger. Vi flytter gerne i weekenden, således at medarbejderne bliver forstyrret mindst muligt i flytteprocessen.

Vi udfører også specielle opgaver

  • Komplette flytninger af produktionsvirksomheder – inkl. maskiner, fabriksanlæg og tungt inventar
  • Nedpakning, ud- og indflytning ved f.eks. renovering af kontorlokaler
  • Flytning til udlandet i forbindelse med udstationering
  • Flytninger for kommuner, stat og andre myndigheder
  • Komplet flytning af it-udstyr

Stor erfaring indenfor virksomhedsflytning

Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi erfaring med at håndtere nogle af landets største erhvervsflytninger. Den erfaring har vi opbygget ved at deltage i offentlige udbud, samt via vores indgående kendskab til det danske erhvervsliv.

Vi udfører erhvervsflytninger for alt fra biblioteker og kommuner til hospitaler og tekniske skoler.Hos Holger Danske Flytteforretning A/S har vi nogle af landets største erhvervskunder såsom it-virksomheder, energiselskaber, rederiselskaber m.m.​

Forsikring under erhvervsflytning

Med Holger Danske Flytteforretning A/S er din erhvervsflytning altid dækket af landes bedste flytteforsikring, hvilket betyder, at skulle uheldet ske, vil du til enhver tid være dækket ind. Dog skal man være opmærksom på, at den del, som man selv står for, er dækket af egen forsikring. Vi er selvfølgelig medlem af DMF, så du altid kan være sikker på, at din erhvervsflytning foregår efter gældende regler.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

Vores telefontider

Mandag - torsdag:

08.00 - 16.00

Fredag:

08.00 - 16.00

Lørdag / søndag:

Lukket

​Grøn smiley fra 

Arbejdstilsynet

Vi har blandt andet flyttet for:

Flyttefirma Holger Danske støtter:

Støtte til Kræftens Bekæmpelse​

Kære Tommy

Jeg vil gerne sige tusind tak for at du og Holger Danske Flytteforretning A/S støtter Knæk Cancer.

Støtten medvirker til, at vi kan fortsætte vores vigtige arbejde for at færre får kræft, flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft.

Endnu engang tak, fordi Holger Danske Flytteforretning A/S støtter kampen mod kræft.

Støtte til Danske Hospitalsklovne